House of Marley Redemption ANC oordopjes

House of Marley Redemption ANC oordopjes

Het merk House of Marley wordt steeds populairder onder Nederlandse consumenten. Het scheelt natuurlijk dat de naamsbekendheid van deze producent vanaf het begin groot was, want dit merk werd opgezet door niemand minder dan de kinderen van Bob Marley. Ook zij zijn allen in de muziek actief en weten dus als geen ander wat een goed oordopje nodig heeft. Eén van de duurste varianten uit hun assortiment zijn de House of Marley Redemption ANC oortjes.

House of Marley Redemption ANC

Een hogere prijs schept hogere verwachtingen, want veelal is er een correlatie tussen prijs en kwaliteit. Het valt dan ook meteen op dat de House of Marley Redemption ANC oortjes goed scoren op het gebied van de geluidskwaliteit. Wat je misschien zal verbazen, is het feit dat deze dopjes van hout zijn gemaakt. House of Marley maakt alleen gebruik van duurzame en recyclebare materialen. Het draagcomfort is desalniettemin hoog. Deze draadloze dopjes worden in ear gedragen.

In de doos

  • House of Marley Redemption ANC
  • Handleiding
  • USB C oplaadkabel
  • Dopjes in verschillende maten
  • Oplaadcase

Installatie van de House of Marley Redemption ANC

In de doos ontdek je oordopjes in diverse maten. Test welke je het fijnst vindt zitten en gebruik deze vervolgens. Ook is er een USB C oplaadkabel te vinden. Deze gebruik je om de accu op te laden. Met een volle accu gaan deze oortjes zo’n 5 uur mee. De oplaadcase heeft een capaciteit van 10 uur, dus de kans is klein dat je onderweg te maken krijgt met een lege accu.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: zwart
  • Gewicht: 6,3 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: ja
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening en onderhoud

Wanneer de accu vol is, kun je aan de slag gaan met de House of Marley Redemption oortjes. Dit zijn volledig draadloze oordopjes, dus je dient gebruik te maken van Bluetooth om een connectie te maken met je mobiele telefoon of tablet. Als je last hebt van geluiden uit je omgeving, schakel je noise cancelling in. Op de oorschelp bevinden zich een afstandsbediening en een touchpad. Ook zit er een microfoon ingebouwd. Dankzij de oplaadcase kun je jouw oortjes altijd veilig opbergen. Het is een aanrader om de accu niet onnodig vaak op te laden, want dit kan ten koste gaan van de algehele accuduur. Vergeet daarnaast niet om je oortjes van tijd tot tijd te reinigen. Dit is niet alleen hygiënisch, maar dit is ook beter voor de dopjes zelf.

Voor- en nadelen

Dankzij het gebruik van duurzame materialen zijn de House of Marley Redemption ANC oortjes dé groene keuze van dit moment. Er zijn nog weinig andere merken die hier rekening mee houden, waardoor deze producent een streepje voor heeft op de rest. Je kunt noise cancelling gebruiken zodat je minder last hebt van geluiden uit de omgeving. Ook zijn deze oortjes bestand tegen water, zodat je ze prima kunt gebruiken tijdens het sporten. Noise cancelling is van origine een feature van koptelefoons. Alhoewel steeds meer oortjes nu voorzien zijn van noise cancelling, is de kwaliteit hiervan niet zo goed als bij hoofdtelefoons. Koptelefoons zijn hier nu eenmaal meer voor geschikt, vooral omdat ze vaak over ear gedragen moeten worden.

Conclusie

Wij vinden de House of Marley Redemption ANC oortjes een aanrader. De geluidskwaliteit is goed en je kunt deze dopjes comfortabel dragen. Ze blijven goed zitten. Dankzij de oplaadcase kun je deze oordopjes altijd veilig opbergen en kun je ze tevens opladen wanneer het nodig is. Deze dopjes zijn bestand tegen water, dus je kunt ze gebruiken tijdens het sporten. Ook in de regen kun je gewoon muziek blijven luisteren. Noise cancelling is een mooie bonus.

Populaire posts van deze blog

Een goedkope vaatwasser kopen: wat zijn de opties?

Fisher F75 metaaldetector

Samsung Galaxy Buds Live Zwart review