House of Marley Uplift 2 BT review

House of Marley Uplift 2 BT review

House of Marley heeft zich een aantal doelen gesteld. Dit merk, opgericht door het nageslacht van reggae artiest Bob Marley, wil ten eerste oordopjes van een hoge kwaliteit leveren. Voor een fabrikant is dit geen uniek doel. Wat wel uniek is, is het feit dat het bedrijf hiervoor alleen maar duurzame een recyclebare materialen gebruikt. Zo kun je oortjes kopen en toch milieubewust bezig zijn. Zo ook wanneer je de House of Marley Uplift 2 BT aanschaft.

House of Marley Uplift 2 BT overzicht

Maar heb je met de House of Marley Uplift 2 BT oortjes ook daadwerkelijk goud in handen? Dat gaan we bekijken in deze review. Het feit dat duurzame materialen gebruikt zijn is sowieso een pluspunt. Dit zijn draadloze oortjes die in ear gedragen moeten worden. Geheel zonder draad zijn ze echter niet, want er is wel een kabel aanwezig die dient als nekband. Echter raakt deze niet in de knoop, iets wat je wel hebt bij de modellen met langere dragen.

In de doos

  • House of Marley Uplift 2 BT
  • Handleiding
  • Oordopjes in meerdere maten
  • Opbergetui

Installatie van de House of Marley Uplift 2 BT

Om gebruik te kunnen maken van de House of Marley Uplift 2 BT oortjes, zal de accu wel gevuld moeten zijn. 100% opgeladen gaan deze oortjes in totaal 10 uur aan één stuk mee. Om muziek te kunnen luisteren, moet je via Bluetooth contact maken met je geluidsdrager naar keuze. Vanaf deze geluidsdrager, veelal je smartphone of tablet, zul je muziek in een hoge kwaliteit naar de oortjes streamen.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: zwart, bruin en goud
  • Gewicht: 20 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: nee
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de House of Marley Uplift 2 BT

In de nekband bevindt zich een afstandsbediening waarmee je kunt bepalen welke nummers je wilt luisteren en of je deze wilt pauzeren of niet. Je kunt hiermee niet het volume van je muziek instellen. Daarnaast is er een microfoon van hoge kwaliteit aanwezig. Deze stelt je in staat om handsfree telefoontjes te plegen.

Onderhoud van de House of Marley Uplift 2 BT

Het is een goed idee om de accu niet onnodig vaak op te laden. Als deze Bob Marley oordopjes 50% vol zijn, kunnen ze nog best een tijdje mee. Te veel opladen leidt er toe dat de accuduur zienderogen minder wordt. Berg daarnaast de oordopjes altijd goed op.

Voordelen van de House of Marley Uplift 2 BT

Met de geluidskwaliteit van de House of Marley Uplift 2 BT oortjes zit het wel snor. De accu gaat lang mee en de Bluetooth verbinding is altijd stabiel. De stoffen kabel raakt niet alleen nooit in de knoop, maar door zijn functie als nekband vergroot deze tevens het draagcomfort. Tevens is dit een duurzaam alternatief. Een van de beste earbuds van nu.

Nadelen van de House of Marley Uplift 2 BT

Alhoewel de geluidskwaliteit goed is, valt wel op dat de bas bij deze House of Marley Uplift 2 BT minder uit de verf komt. Als je van een bas met een volle body houdt, kun je beter voor een ander model kiezen. Daarnaast is het jammer dat deze oordopjes niet waterbestendig zijn.

Conclusie

Als je graag thuis naar muziek luistert en niet al te veel geld wilt spenderen aan nieuwe oortjes, zijn de House of Marley Uplift 2 BT oordopjes een prima keuze. De geluidskwaliteit is goed en de Bluetooth verbinding is betrouwbaar. Hou je van een volle bas of luister je graag naar muziek tijdens het sporten? Dan kun je beter voor een andere variant kiezen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een goedkope vaatwasser kopen: wat zijn de opties?

Fisher F75 metaaldetector

Samsung Galaxy Buds Live Zwart review