Apple Earpods 3.5 mm Jack review

Apple Earpods 3.5 mm Jack review

Alhoewel de oordopjes van menig merk compatibel zijn met apparaten van Apple, is er geen enkel oortje dat beter past bij een Apple product dan de Apple Earpods 3.5 mm Jack. Deze basic dopjes zijn voor een goede prijs te verkrijgen. Natuurlijk is er een correlatie tussen prijs en kwaliteit. Echter zijn er ook goedkope modellen die beschikken over een uitstekende prijs – kwaliteit verhouding. Behoren deze Apple oordopjes tot deze groep?

Apple Earpods 3.5 mm Jack overzicht

Apple is niet voor niets een groot merk geworden. Over de gehele linie zijn hun producten van een hoge kwaliteit. Dat moet ook wel, want anders blijven mensen je producten niet kopen. Het is dan ook fijn dat de Apple Earpods 3.5 mm Jack, ondanks de lage prijs, over een prima geluidskwaliteit beschikt. Ook het draagcomfort is naar behoren. Het zegt een hoop over een merk dat het basismodel van een dergelijke kwaliteit is.

In de doos

  • Apple Earpods 3.5 mm Jack
  • Handleiding

Installatie van de Apple Earpods 3.5 mm Jack

De naam van de Apple Earpods 3.5 mm Jack geeft eigenlijk al aan hoe je de boel moet installeren. Dit is geen draadloze variant, maar een model dat beschikt over een kabel. Plug deze 3.5 mm jack in de daarvoor bestemde ingang en klaar is kees. Let hierbij wel op dat de Apple Earpods 3.5 mm Jack geschikt is voor iPhone 6S en ouder. Voor nieuwere modellen zul je een speciaal koppelstuk aan moeten schaffen.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: wit
  • Gewicht: 113 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: nee
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de Apple Earpods 3.5 mm Jack

Een groot pluspunt van een kabel is het feit dat je hierin een microfoon kunt integreren. Dit stelt je in staat om handsfree te bellen. Daarnaast is er in deze kabel een afstandsbediening geïntegreerd. Deze is perfect voor het aansturen van diverse soorten Apple apparaten. Aan de hand hiervan selecteer je nummers, pauzeer je de muziek en stel je het volume in. Ook inkomende oproepen neem je via de afstandsbediening van de Apple Earpods 3.5 mm Jack aan.

Onderhoud van de Apple Earpods 3.5 mm Jack

Om de levensduur van de Apple Earpods 3.5 mm Jack te verhogen, kun je een aantal stappen ondernemen. Ten eerste is het aan te raden om te voorkomen dat het snoer in de knoop raakt. Ook het veilig opbergen van de oortjes draagt bij aan een langere levensduur. Tot slot is het aan te raden om de dopjes van tijd tot tijd te reinigen.

Voordelen van de Apple Earpods 3.5 mm Jack

De Apple Earpods 3.5 mm Jack is op maat gemaakt voor ieder apparaat van Apple. Ondanks de lage prijs is de geluidskwaliteit van een hoge niveau. Het design zorgt ervoor dat de oortjes comfortabeler in je oor zitten dan gemiddeld. Het is handig dat zowel een microfoon als een afstandsbediening in de kabel geïntegreerd zijn.

Nadelen van de Apple Earpods 3.5 mm Jack

De Apple Earpods 3.5 mm Jack is gemaakt voor producten van Apple. Voor apparaten met een ander OS zul je andere oortjes moeten aanschaffen. Daarnaast is het jammer dat deze oortjes alleen geschikt zijn voor iPhone 6S en ouder. Je kunt ze wel gebruiken voor nieuwere varianten, maar dan moet je een apart koppelstuk aanschaffen.

Conclusie

Gezien de lage prijs zijn de Apple Earpods 3.5 mm Jack oortjes een prima aankoop als je op zoek bent naar goedkope earbuds voor je Apple apparaten. Let hierbij op dat deze oortjes het meest geschikt zijn voor iPhone 6S en ouder, anders zul je een koppelstuk moeten kopen. De geluidskwaliteit is top en het draagcomfort is misschien nog wel beter.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een goedkope vaatwasser kopen: wat zijn de opties?

Fisher F75 metaaldetector

JBL Endurance SPRINT Rood review