Samsung Galaxy Buds Live Zwart review

Samsung Galaxy Buds Live Zwart review

Als je op zoek bent naar bijpassende oordopjes voor je Samsung Galaxy smartphone, zijn de Samsung Galaxy Buds Live Zwart oortjes de keuze voor jou. Ondanks dat deze dopjes speciaal gemaakt zijn voor deze smartphone, kun je deze oordopjes alsnog gebruiken voor telefoons met een andere OS. Het typeert de veelzijdigheid van deze oortjes. Zijn ze dan ook een aankoop waard?

Samsung Galaxy Buds Live Zwart overzicht

Voor iedereen met een Samsung Galaxy telefoon in het bezit zijn de Samsung Galaxy Buds Live Zwart oortjes de ideale keuze. Deze maken automatisch verbinding met je telefoon, zodat je dit niet handmatig hoeft te doen. Deze in ear oordopjes zijn geheel draadloos, dus je hebt geen gedoe meer met kabels.

In de doos

  • Samsung Galaxy Buds Live Zwart
  • Handleiding
  • USB C kabel
  • Oordopjes in variërende maten

Installatie van de Samsung Galaxy Buds Live Zwart

In de doos zijn meerdere dopjes te vinden. Probeer deze uit en ontdek welke je het meest comfortabel vindt zitten. Om gebruik te kunnen maken van de Samsung Galaxy Buds Live Zwart oortjes dien je wel te kijken of de accu nog vol is. Is dit niet het geval, dan laad je deze eerst op. De totale accuduur bedraagt 8 uur. Je kunt ook de oplaadcase gebruiken om de dopjes onderweg van extra stroom te voorzien.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: zwart
  • Gewicht: 5,6 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: ja
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de Samsung Galaxy Buds Live Zwart

Via Bluetooth maken de oortjes automatisch verbinding met je mobiele telefoon. Op de oorschelp bevinden zich zowel een afstandsbediening, een touchpad als een volume regelaar. Als je jouw oortjes uitneemt, zal de muziek automatisch op pauze worden gezet. Wanneer je minder last wilt hebben van geluiden uit je omgeving schakel je noise cancelling in.

Onderhoud van de Samsung Galaxy Buds Live Zwart

De Samsung oortjes zijn geheel draadloos, dus het opladen van de accu is een vereiste. Zorg er echter wel voor dat je dit niet onnodig doet, want dit is slecht voor de accuduur. Berg je oordopjes altijd veilig op. Reinig daarnaast de oortjes zelf van tijd tot tijd.

Voordelen van de Samsung Galaxy Buds Live Zwart

Het belangrijkste eerst: op het gebied van geluidskwaliteit en draagcomfort scoren de Samsung Galaxy Buds Live Zwart oordopjes goed. Je kunt nog meer genieten van je muziek, en minder last hebben van geluiden uit je omgeving, door noise cancelling in te schakelen. De muziek gaat automatisch op pauze als je de dopjes uit je oor haalt. Snel laden is een optie.

Nadelen van de Samsung Galaxy Buds Live Zwart

Alhoewel een accuduur van 8 uur een prima gemiddelde is, zijn er alternatieven die over een langere accuduur beschikken. Daarnaast is het zo dat de noise cancelling features van oordopjes zoals de Samsung Galaxy Buds Live Zwart oortjes minder efficiënt werkt in vergelijking met noise cancelling op koptelefoons.

Conclusie

Wij zijn groot fan van de oortjes die speciaal gemaakt zijn voor de Samsung Galaxy smartphone. Ook de Samsung Galaxy Buds Live Zwart oortjes zijn van een hoge kwaliteit. Dankzij interessante toevoegingen, zoals het pauzeren van de muziek wanneer je de dopjes uit je oren haalt, doen deze oordopjes echt iets nieuws. Omdat ze ook te gebruiken zijn in combinatie met apparaten met een andere OS, zijn deze dopjes altijd een prima aankoop.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een goedkope vaatwasser kopen: wat zijn de opties?

Fisher F75 metaaldetector