Jabra Elite 65t Titanium/Zwart review

Jabra Elite 65t Titanium/Zwart review

Jabra is een Deense producent die inmiddels al jaren aan de weg timmert op het gebied van audio. Alhoewel ze bijzonder populair zijn als producent van koptelefoons, zijn ze nog wat ondergewaardeerd op het gebied van oordopjes. Wij denken echter dat hier snel verandering in gaat komen. Zijn de Jabra Elite 65t Titanium/Zwart oortjes een goed voorbeeld van wat deze producent in zijn mars heeft?

Jabra Elite 65t Titanium/Zwart overzicht

De Jabra Elite 65t Titanium/Zwart oordopjes zijn geheel waterdicht. Tijdens het sporten zal zweet geen nadelig effect hebben op je dopjes, en ook wanneer het hard regent zullen deze oordopjes hier geen hinder van ondervinden. Gekeken naar het geluidsniveau behalen deze oortjes altijd een hoge kwaliteit. Dit is ook voor een deel te danken aan de stabiele Bluetooth verbinding. Deze draadloze in ear oortjes zijn voorzien van een accu.

In de doos

  • Jabra Elite 65t Titanium/Zwart
  • Handleiding
  • Micro USB kabel
  • Dopjes in diverse maten

Installatie van de Jabra Elite 65t Titanium/Zwart

In de doos zijn oordopjes in verschillende maten te vinden. Het is aan te raden om te testen welke maat het beste bij je past. Om gebruik te kunnen maken van de Jabra Elite 65t Titanium/Zwart oortjes, dient de accu vol te zijn. Volledig opgeladen gaan de dopjes zo’n 15 uur mee. Als je minder tijd hebt om op te laden, is snel laden een optie. Na een kwartiertje laden kunnen de oordopjes er weer anderhalf uur tegenaan.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: zwart
  • Gewicht: 12,3 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: ja
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de Jabra Elite 65t Titanium/Zwart

Op de oorschelpen vind je zowel een afstandsbediening als knoppen waarmee je de Jabra Elite 65t Titanium/Zwart oortjes kunt bedienen. Zo kun je muziek pauzeren, andere nummers selecteren of het volume instellen. Binnen de oortjes zijn tevens 4 microfoons geïntegreerd. Zo ben je er 100% zeker van dat je te allen tijde goed te horen bent tijdens het telefoneren.

Onderhoud van de Jabra Elite 65t Titanium/Zwart

Wat voor oordopjes van Jabra je ook hebt, het is altijd aan te raden om deze veilig op te bergen. Dit voorkomt niet alleen dat de Jabra Elite 65t Titanium/Zwart oortjes onder het stof komt te zitten, maar een ongeluk zit tevens in een klein hoekje. Zo voorkom je dat je dopjes iets overkomen. Maar ze daarnaast geregeld schoon.

Voordelen van de Jabra Elite 65t Titanium/Zwart

Voor zowel de sportieve als de niet-sportieve luisteraar hebben de Jabra Elite 65t Titanium/Zwart een hoop te bieden. Ten eerste is de geluidskwaliteit top. Door het waterbestendige design kan geen enkele vorm van vocht deze dopjes deren. De 4 geïntegreerde microfoon zorgen er voor dat iedere handsfree gesprek een succes wordt. De accu gaat 15 uur mee, wat bijzonder lang is. Tevens kun je deze batterij snel laden.

Nadelen van de Jabra Elite 65t Titanium/Zwart

Het is jammer dat er geen opberghoes wordt meegeleverd voor de Jabra Elite 65t Titanium/Zwart oortjes. Daarnaast is het jammer dat dopjes wel waterbestendig zijn maar niet waterdicht. Als je liever gebruik maakt van een USB C kabel om alles op te laden, is dit niet het product voor jou.

Conclusie

De Jabra Elite 65t Titanium/Zwart oortjes zullen een brede doelgroep aanspreken. Als je muziek in een hoge kwaliteit wilt beluisteren, is dit een goede keuze. Maar ook voor de sportende luisteraar zijn deze oordopjes een goede keuze. De minpuntjes zijn te klein om deze dopjes hierdoor niet te kopen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een goedkope vaatwasser kopen: wat zijn de opties?

Fisher F75 metaaldetector

Samsung Galaxy Buds Live Zwart review