Sony WF-XB700 Zwart review

Sony WF-XB700 Zwart review

Als er één merk is met een ruim aanbod op het gebied van oordopjes, dan is het Sony wel. Dit merk heeft voor iedereen wat. Of je nu op zoek bent naar goedkope oortjes of dopjes voor de muziekliefhebber die alles in detail wil horen, dit merk heeft het allemaal. Ook de sportende liefhebber kan bij hen terecht. Eén van de opties uit hun assortiment zijn de Sony WF-XB700 Zwart oortjes. Wat vinden wij van deze dopjes?

Sony WF-XB700 Zwart overzicht

Wat gelijk opvalt aan de Sony WF-XB700 Zwart oortjes is het design. Niet alleen ziet de zwarte kleur er goed uit, maar ook de body valt op. Dit komt doordat deze dopjes deel uitmaken van de Extra Bass series. Lage klanken komen uitstekend uit de verf. Deze in ear draadloze oordopjes dien je op te laden voor gebruik. Hierna kun je uren van je favoriete muziek genieten.

In de doos

  • Sony WF-XB700 Zwart
  • Handleiding
  • USB C kabel
  • Oordopjes in meerdere maten

Installatie van de Sony WF-XB700 Zwart

Draadloze oordopjes zoals de Sony WF-XB700 Zwart oortjes dienen te beschikken over een volle accu voordat je ze kunt gebruiken. Aan de hand van de meegeleverde USB C oplaadkabel laad je deze dopjes op. Met een volle accu kun je 9 uur gebruik maken van deze dopjes. Mocht je weinig tijd hebben, dan kun je de oortjes snel laden. 10 minuten laadtijd geeft je 1 uur luisterplezier.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: zwart
  • Gewicht: 16 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: ja
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de Sony WF-XB700 Zwart

Draadloze oordopjes gaan met vele voordelen gepaard. Zo zul je bijvoorbeeld nooit meer last hebben van snoeren die in de knoop raken. Aan de andere kant is een draad de ideale plek om een afstandsbediening te integreren. De Sony WF-XB700 Zwart oortjes beschikken hier dan ook niet over. Wel is er een microfoon aanwezig in de oorschelp, die je kunt gebruiken om te telefoneren.

Onderhoud van de Sony WF-XB700 Zwart

Het fijne aan draadloze oortjes is dat je weinig onderhoud kwijt bent aan ze. Veilig opbergen is altijd een aanrader, maar je hebt bijvoorbeeld geen omkijken naar de snoeren. Wel dien je de oortjes altijd goed op te laden voor gebruiken. Ook is het een goed idee om de dopjes zelf regelmatig te reinigen.

Voordelen van de Sony WF-XB700 Zwart

Het grootste pluspunt van de Sony WF-XB700 Zwart oortjes is de veelzijdigheid. Voor muziekliefhebbers is de geluidskwaliteit een pluspunt, vooral door de nadrukkelijk aanwezig bas. Voor sporters is de waterbestendigheid een voordeel, zodat de oortjes geen hinder meer ondervinden van zweet. Voor mensen die een hekel hebben aan snoeren is de draadloosheid een groot voordeel. Ook kun je deze dopjes snel laden.

Nadelen van de Sony WF-XB700 Zwart

De accu gaat 9 uur mee. Dit is van zichzelf prima, maar er zijn varianten met accu’s die langer meegaan. Noise cancelling functies zijn niet aanwezig, dus je zult nog altijd geluiden uit je omgeving horen.

Conclusie

Gelet op de prijs zijn de Sony WF-XB700 Zwart oortjes een prima aankoop. De verhouding tussen prijs en geluidskwaliteit is namelijk prima. Daarnaast zijn deze oordopjes een aanrader voor de sporters die graag tijdens activiteiten naar muziek luisteren. Deze oortjes zijn namelijk waterbestendig. Voor meer informatie kijk je bij de koptelefoon reviews.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een goedkope vaatwasser kopen: wat zijn de opties?

Fisher F75 metaaldetector

Samsung Galaxy Buds Live Zwart review