Sony WI-SP510 Wit review

Sony WI-SP510 Wit review

Bij Sony zit je goed op diverse fronten. Wil je een state of the art gaming console, dan kies je voor een Playstation. Ook op het gebied van video loopt dit merk voorop. Natuurlijk mogen diverse apparaten op het gebied van audio ook niet ontbreken in hun assortiment. Zo ben je bij hen aan het goede adres als je op zoek bent naar oordopjes. Deze hebben ze in allerlei soorten, maten en prijzen. Hoe bevallen de Sony WI-SP510 Wit oortjes ons?

Sony WI-SP510 Wit overzicht

Qua prijs behoren de Sony WI-SP510 Wit oordopjes tot de lagere orde binnen het middensegment. Deze in ear draadloze oorkussens beschikken over een accu die tot wel 15 uur mee kunnen gaan tijdens gebruik. De Sony WI-SP510 Wit oortjes zijn waterdicht en hierdoor perfect voor tijdens het sporten. Alleen jammer is dat je activiteiten kunt tracken via deze dopjes.

In de doos

  • Sony WI-SP510 Wit
  • Handleiding
  • USB C Kabel
  • Oordopjes in verschillende maten

Installatie van de Sony WI-SP510 Wit

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de Sony oortjes, zul je deze van tevoren goed moeten opladen. Je wilt niet onderweg ineens niet meer muziek kunnen luisteren. Gelukkig gaat de accu lang mee voor een gadget uit dit prijssegment. Wanneer je voor het eerst muziek luistert met deze dopjes, zal je opvallen hoe nadrukkelijk aanwezig de bas is. Dit is niet voor niets: deze oortjes behoren tot de Sony Extra Bass serie.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: wit
  • Gewicht: 30 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: ja
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de Sony WI-SP510 Wit

Geheel draadloos kunnen we de Sony WI-SP510 Wit oortjes niet noemen. Er is namelijk een draad aanwezig die het draagcomfort verhoogt. Dit draad gaat echter met nog een voordeel gepaard: hierin zit een afstandsbediening geïntegreerd. Deze kun je gebruiken om muziek te selecteren, op pauze te zetten en de volume van je liedjes aan te passen. Deze oordopjes beschikken tevens over een microfoon.

Onderhoud van de Sony WI-SP510 Wit

Het belangrijkste wat je voor de Sony WI-SP510 Wit oortjes kunt doen, is deze opladen wanneer het nodig is. Laad het geheel niet te vaak op, want anders kan dit nadelig zijn voor de accu. Vergeet daarnaast niet om je oortjes schoon te houden. Vooral op hygiënisch vlak is dit een aanrader.

Voordelen van de Sony WI-SP510 Wit

Ondanks de relatief zachte prijs leveren de Sony WI-SP510 Wit oordopjes een hoge geluidskwaliteit af. Deze draadloze dopjes beschikken over een accu die langer dan gemiddeld meegaat. Daarnaast valt op dat de bastonen goed uit de verf komen. Dankzij het waterdichte design kun je deze oordopjes gebruiken tijdens het sporten. Bovendien worden er dopjes in meerdere maten meegeleverd, zodat je zelf kunt ontdekken wat je het meest comfortabel vindt.

Nadelen van de Sony WI-SP510 Wit

Waar de ene persoon blij is dat er een nekband aanwezig is, kan de ander prima zonder dit draad. Als je niet van de kleur wit houdt, is er ook een zwarte variant te koop. Ondanks de goede pasvorm, kunnen de oortjes wat gaan schuiven tijdens het sporten.

Conclusie

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er vele redenen te benoemen om voor de Sony WI-SP510 Wit oortjes te kiezen. Ten eerste is de geluidskwaliteit top. Ook gaat de accu lang mee, kun je deze oortjes gebruiken tijdens het sporten en ziet het design er top uit. De basklanken komen tot hun recht en het draagcomfort is prima. Zoek je echter goede noise cancelling dopjes, dan zijn dit niet de beste noise cancelling oordopjes die je kunt kopen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een goedkope vaatwasser kopen: wat zijn de opties?

Fisher F75 metaaldetector

Samsung Galaxy Buds Live Zwart review