Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection review

Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection review

Beats is één van de grootste merken op het gebied van hoofdtelefoons en oordopjes, zo niet het grootste merk. Sinds Dr. Dre dit bedrijf opstartte is de populariteit van dit merk alleen nog maar gegroeid. In het straatbeeld zie je vele mensen de hoofdtelefoons en oordoppen van dit merk dragen. Je hebt ruim de keuze bij deze producent. Eén van de opties op het gebied van oordoppen zijn de Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection.

Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection overzicht

De combinatie van rood en zwart is altijd krachtig, dat bewijzen deze oortjes wederom. Maar je koopt oordopjes natuurlijk niet alleen vanwege hun uiterlijke kenmerken. Beats is normaliter een merk dat garant staat voor kwaliteit. Alhoewel de Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection tot de goedkopere varianten behoort, zit het wel snor met de geluidskwaliteit. Deze in ear oorkussens hebben een plat snoer dat niet in de knoop raakt.

In de doos

  • Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection
  • Handleiding
  • Oordopjes in meerdere varianten

Installatie van de Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection

De Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection is dus voorzien van een snoer, zodat het installeren van deze oortjes een kwestie van inpluggen is. Doordat het snoer niet in de knoop raakt, gaan je oordopjes een stuk langer mee. Bovendien zijn de oortjes tevens magnetisch gemaakt, wat het opbergen een stuk eenvoudiger maakt.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: zwart en rood
  • Gewicht: 8.5 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: ja
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection

Waar de één een kabel onhandig vindt, zijn er ook wel diverse voordelen te bedenken van oordopjes met draad. Zo kun je in dit draad bijvoorbeeld een afstandsbediening integreren. Deze kun je gebruiken om nummers te selecteren of je muziek op pauze te zetten. Het bijzondere aan de afstandsbediening van deze oortjes is het feit dat je Siri op je iPhone kunt aansturen middels je stem. Dit doe je door de knop van de afstandsbediening ingedrukt te houden.

Onderhoud van de Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection

Het scheelt een slok op een borrel dat het snoer van de Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection niet in de knoop raakt. Dit verlengt de levensduur. Bovendien maakt de magnetische werking van de oortjes het opbergen simpeler. Vergeet daarnaast niet om regelmatig de oordopjes schoon te maken.

Voordelen van de Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection

De geluidskwaliteit van de Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection is prima, zeker gezien de relatief lage prijs. Het is fijn dat je kabel niet in de knoop raakt en dat je de boel veilig kunt opbergen. Niet alleen zijn er zowel een microfoon als een afstandsbediening aanwezig, maar deze laatste kun je gebruiken om Siri op je iPhone middels je stem aan te sturen.

Nadelen van de Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection

Je hebt al gelezen dat je Siri kunt aansturen via deze oortjes. De Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection oortjes zijn compatibel met Apple producten, maar apparaten met een andere OS (bijvoorbeeld Android) vallen hier niet onder. Daarnaast valt het draagcomfort ietwat tegen.

Conclusie

Gezien de relatief lage prijs zijn de Beats urBeats 3.5 mm Jack Decade Collection oortjes een slimme aankoop. Er zijn enkele nadelen te benoemen, maar het product als geheel is waar voor zijn geld. De geluidskwaliteit is prima en doordat voorkomen wordt dat de kabel in de knoop raakt, gaan deze oortjes langer mee dan gemiddeld. Dit zijn dus niet de beste sport oordopjes die je kunt kopen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een goedkope vaatwasser kopen: wat zijn de opties?

Fisher F75 metaaldetector

JBL Endurance SPRINT Rood review