Skullcandy Sesh Evo TW Groen review

Skullcandy Sesh Evo TW Groen review

Skullcandy is misschien nog niet zo bekend bij de meeste consumenten, maar sportieve liefhebbers van muziek zullen vast al wel bekend zijn met dit merk. Door hun opvallende designs doet dit merk het goed binnen dit segment van de markt. Maar je kunt hun oortjes overal gebruiken, dit hoeft niet alleen tijdens het sporten te gebeuren. Qua prijs behoort de Skullcandy Sesh Evo TW Groen tot de top. Maar hoe zit het met de kwaliteit?

Skullcandy Sesh Evo TW Groen overzicht

De Skullcandy Sesh Evo TW Groen is een draadloze in ear variant. Dankzij de opvallende groene kleur en het stijlvolle design zul je meteen geneigd zijn om naar dit model te kijken. Het ziet er over de gehele linie goed uit. Doordat deze oordopjes tegen water bestand zijn, zijn ze ideaal om te dragen tijdens het sporten.

In de doos

  • Skullcandy Sesh Evo TW Groen
  • Handleiding
  • USB C kabel
  • Oordopjes in verschillende maten

Installatie van de Skullcandy Sesh Evo TW Groen

Wanneer je gebruikt maakt van oordopjes die draadloos zijn, is het essentieel dat je deze van tevoren goed oplaadt. Anders kun je geen gebruik maken van de oortjes. Tevens is het mogelijk datje oortjes ineens uitvallen als je ze niet voldoende oplaadt. Ook snel laden is een mogelijkheid. Je hebt maar 10 minuten nodig om weer 2 uur vooruit te kunnen met deze oordopjes.

Technische specificaties Skullcandy Sesh Evo TW Groen

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: groen
  • Gewicht: 61 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: ja
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de Skullcandy Sesh Evo TW Groen

Vaak zie je dat oordopjes een microfoon en afstandsbediening in hun kabel hebben geïntegreerd. Logischerwijs is deze bij een draadloze variant zoals dit model Skullcandy oordopjes niet aanwezig. Toch zijn er wel een microfoon en afstandsbediening aanwezig, maar deze zijn geïntegreerd in de oorschelp. Middels de afstandsbediening pas je eenvoudig het volume van je muziek aan.

Onderhoud van de Skullcandy Sesh Evo TW Groen

Het belangrijkste wat je kunt doen qua onderhoud is de Skullcandy Sesh Evo TW Groen op tijd opladen. Zo zul je onderweg nooit ineens niet naar je muziek kunnen luisteren. Verder is het een aanrader om je oortjes geregeld te reinigen. Zo blijven de oordoppen in betere conditie en dit is tevens hygiënischer.

Voordelen van de Skullcandy Sesh Evo TW Groen

Het belangrijkste eerst: de geluidskwaliteit die de Skullcandy Sesh Evo TW Groen levert is erg goed. Ook het draagcomfort is om over naar huis te schrijven. Dankzij het waterbestendige design kun je deze oortjes prima gebruiken tijdens het sporten, maar ook in andere contexten is dit natuurlijk mogelijk. De accu gaat lang mee: 5 à 6 uur van zichzelf en een extra 19 uur erbij dankzij de oplaadcase.

Nadelen van de Skullcandy Sesh Evo TW Groen

De Skullcandy Sesh Evo TW Groen is over de gehele linie een modern model, waardoor het jammer is dat Skullcandy nog geen eigen app heeft ontwikkeld. Deze maken het makkelijk om je voorkeuren in te stellen en aan te passen. Daarnaast is de audio niet van een hoge resolutie.

Conclusie

Al met al is de Skullcandy Sesh Evo TW Groen een prima aankoop voor zowel de sportieve muziekliefhebber als de reguliere liefhebber. De audiokwaliteit is in beide gevallen top en je kunt deze oortjes op een fijne manier dragen. De accu gaat lang mee, zodat je onderweg veel plezier zult beleven aan je muziek.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een goedkope vaatwasser kopen: wat zijn de opties?

Fisher F75 metaaldetector

JBL Endurance SPRINT Rood review