AEG FSE63757P inbouw vaatwasser

De aankoop van een vaatwasser brengt heel wat onderzoek met zich mee. Want je neemt niet de eerste en de beste vaatwasser die je tegenkomt. Je wilt een afwasmachine die niet alleen binnen je budget past, maar ook een apparaat die aan jouw eisen voldoet. De AEG FSE63757P is een voorbeeld van een kwalitatief hoogwaardige vaatwasser waar je niet alleen lang mee kunt doen vanwege de topklasse bouwkwaliteit. Je bent ook verzekerd van extra veel gemak in de keuken. Hier lees je alles over dit type en bepaal je zelf of deze vaatwasmachine jouw volgende aankoop wordt! 

AEG FSE63757P inbouw vaatwasser

De AEG FSE63757P is (net als de Zanussi ZSLN1211) een inbouw vaatwasser die je gemakkelijk in de keuken kunt integreren. Zodra je deze vaatwasmachine in de keuken hebt geplaatst, kun je er volop gebruik van maken. Het huishoudelijke apparaat is niet alleen van topklasse bouwkwaliteit, maar biedt ook ruimte aan maar liefst 15 couverts. Hiermee is de afwasmachine een stukje ruimer dan veel andere vergelijkbare modellen. Dit model van de producent betekent dat je een sterke vaatwasser krijgt met veel handige functies om jouw vaat nog sneller en beter schoon te maken.

In de doos

  • Aanvoerslang
  • Afvoerslang
  • Installatiemateriaal
  • Handleiding

Installatie van de AEG FSE63757P

Omdat de machine ingebouwd wordt in de keuken is het belangrijk om de installatie op de juiste manier te doen. In de handleiding zie je duidelijk beschreven staan hoe de vaatwasser installatie uitgevoerd dient te worden. Zo lees je over het plaatsen van de afwasmachine in de nis, maar ook over het aansluiten van de aanvoer- en afvoerslangen op de wasmachinekraan en aansluiting van de vaatwasmachine.

Technische specificaties

  • Type vaatwasser: inbouw
  • Energieklasse: D (oud: A+++)
  • Maximaal geluidsniveau: 42 dB
  • Bouwkwaliteit: topklasse
  • Aantal couverts: 15

Bediening en onderhoud

Het bedieningspaneel van de AEG inbouw vaatwasmachine zit aan de bovenzijde. Zodra je de vaatwasser een klein stukje open zet kun je een gewenst programma kiezen. Deze vaatwasser biedt 7 verschillende wasprogramma’s aan en het is aan jou om te bepalen welke het beste bij jou vaat past. Als de vaatwasmachine vol is kun je het vaatwasmiddel in poeder- of tabletvorm toevoegen en een programma kiezen. Vervolgens zet je het toestel aan en hoor je een geluidssignaal wanneer deze klaar is. Deze automatische afwasmachine is van topklasse bouwkwaliteit en dus hoef je wat minder rekening te houden met het onderhoud. Toch is het belangrijk om de vaatwasser af en toe te controleren op opgehoopte etensresten, bijvoorbeeld in de filters. Daarnaast is het aan te raden om de vaatwasmachine af en toe goed schoon te maken aan de binnenzijde. Zo weet je zeker dat je lang gebruik kunt maken van de AEG FSE63757P.

Voor- en nadelen

Er zitten een aantal belangrijke voordelen aan de AEG FSE63757P. Zo kun je in de eerste plaats profiteren van handige extra’s zoals de Satellite Clean sproeiarm waarmee alle hoeken en randen van het apparaat grondig gereinigd worden. Verder kun je de QuickSelect functie kiezen om extra snel of extra zuinig te wassen. De vaatwasser heeft energieklasse A+++ en is hiermee een van de zuinige vaatwassers op de markt. Met welke nadelen krijg je mogelijk te maken wanneer je kiest voor dit model? Deze afwasmachine voldoet aan veel voordelen, maar een mogelijk nadeel is dat het toestel niet via de app te bedienen is. Een ander mogelijk nadeel is dat de vaatwasser een basisklasse waskwaliteit heeft. Er zijn vergelijkbare modellen met een betere vaatwasser waskwaliteit.

Conclusie

De AEG FSE63757P is een goede vaatwasser waarmee jij het voor jezelf een stuk makkelijker kunt maken. De vaatwasser is voorzien van belangrijke functies en biedt daarnaast veel handige extra’s. Ook op het gebied van energiezuinigheid is het model zeker een aanrader. Het feit dat de afwasmachine niet met een app te bedienen is, is slechts een klein nadeel. Zoek je een vrijstaande vaatwasmachine van AEG? Kijk dan eens naar bijvoorbeeld de FFB53600ZM of de FFB63700PM.

Populaire posts van deze blog

Een goedkope vaatwasser kopen: wat zijn de opties?

Fisher F75 metaaldetector

JBL Endurance SPRINT Rood review