JBL Endurance SPRINT Rood review

JBL Endurance SPRINT Rood review

JBL is al flink wat jaren één van de grootste merken op het gebied van verschillende audioproducten. Ook als het gaat om oordopjes, doet dit merk het behoorlijk goed. De Nederlandse consument is in ieder geval dol op dit merk en bij vele grote webshops behoren de dopjes van JBL tot de best verkochte varianten van dit moment. Zo ook de JBL Endurance SPRINT rood oortjes.

JBL Endurance SPRINT Rood overzicht

Met termen als sprint en endurance in de naam kun je al wel raden op welke doelgroep deze variant zich focus: de sportieve mensen die graag naar muziek luistert tijdens uiteenlopende fysieke activiteiten. De mooie rode kleur is weer eens wat anders dan de typische zwarte en witte kleuren van standaard oordopjes. Deze dopjes zijn dan ook een goede keuze als je niet bang bent om op te vallen.

In de doos

  • JBL Endurance SPRINT Rood
  • Handleiding
  • USB kabel
  • Dopjes in meerdere maten

Installatie van de JBL Endurance SPRINT Rood

Er worden dopjes in drie maten meegeleverd, zodat je zelf kunt ontdekken welke het beste passen. De JBL Endurance SPRINT rood oortjes zijn draadloos, dus zonder volle accu zul je geen muziek kunnen luisteren. Omdat deze variant compleet bestand is tegen water, zul je zonder problemen muziek kunnen opzetten tijdens fysieke activiteiten. Ook in de regen kun je deze oordopjes gebruiken.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: rood
  • Gewicht: 53 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: ja
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de JBL Endurance SPRINT Rood

Omdat de JBL Endurance SPRINT rood oordopjes draadloos zijn, zul je gebruik moeten maken van Bluetooth om deze dopjes te verbinden met je mobiele telefoon of tablet. Je kunt nu eenmaal geen kabel inpluggen. Wel is er een kort snoer aanwezig dat dient als nekband. Hierin zit ook een afstandsbediening en een microfoon. Zo kun je jouw geluidsdrager aansturen en handsfree telefoneren.

Onderhoud van de JBL Endurance SPRINT Rood

Omdat de JBL Endurance SPRINT rood oortjes voorzien zijn van een accu, zul je deze van tijd tot tijd moeten opladen. De accu gaat in totaal 8 uur mee. Als je de dopjes echter te vaak oplaadt, kan de accuduur afnemen. Helaas wordt een opbergetui niet meegeleverd, maar het is aan te raden je oordopjes altijd veilig op te bergen.

Voordelen van de JBL Endurance SPRINT Rood

Door het waterbestendige design zijn de JBL Endurance SPRINT rood oordopjes perfect om te gebruiken tijdens het sporten. Ook regen zal deze dopjes niet deren. De geluidskwaliteit is goed en de accu gaat relatief lang mee voor een model uit deze prijsklasse. Snel laden is een mogelijkheid.

Nadelen van de JBL Endurance SPRINT Rood

De JBL Endurance SPRINT rood oortjes zijn voorzien van een nekband, maar niet iedereen vindt deze even comfortabel. Daarnaast is het jammer dat er geen opbergetui wordt meegeleverd. Dergelijke etuis zijn een uitstekende manier om je JBL Endurance SPRINT rood oortjes veilig in op te bergen en ze bescherming te bieden.

Conclusie

Iedereen heeft zo zijn eigen eisen aan nieuwe oordopjes. Als je op zoek bent naar oortjes die je zonder problemen kunt gebruiken tijdens het sporten en die tevens voor een zachte prijs te koop zijn, dan zijn de JBL Endurance SPRINT rood oordopjes een goede keuze voor jou. Stel je echter hoge eisen aan de geluidkwaliteit, dan kun je beter voor een duurder model kiezen. Voor meer informatie kun je terecht bij een oordopjes faq.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een goedkope vaatwasser kopen: wat zijn de opties?

Fisher F75 metaaldetector