Huawei Freebuds 3 Wit review

Huawei Freebuds 3 Wit review

Binnen Nederland is Huawei een populair merk als het gaat om smartphones. Nog altijd is dit één van de meest verkochte merken. De kans is dus aanwezig dat jij over een mobiele telefoon van dit merk beschikt. Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe hoofdtelefoon of (nieuwe) oordopjes. In dat geval hebben we een aanrader voor je: de Huawei Freebuds 3 Wit oortjes. Deze dopjes zijn op maat gemaakt voor de smartphones van dit merk.

Huawei Freebuds 3 Wit overzicht

Alhoewel de Huawei Freebuds 3 Wit oortjes op maat gemaakt zijn voor Huawei smartphones, kun je deze oordopjes tevens gebruiken voor toestellen van andere merken. Wel is het zo dat deze dopjes het beste werken bij Huawei toestellen. Dit komt onder meer door de manier waarop de Huawei Freebuds 3 Wit oortjes verbinding maken. Je hoeft ze alleen in de buurt van je toestel te houden en ze maken automatisch verbinding. Dat scheelt een hoop gedoe.

In de doos

  • Huawei Freebuds 3 Wit
  • Handleiding
  • USB C kabel
  • Oplaadcase

Installatie van de Huawei Freebuds 3 Wit

De Huawei Freebuds 3 Wit oortjes zijn geheel draadloos, dus je zult de accu op moeten laden wanneer dit nodig is. Geheel gevuld gaat de accu 4 uur mee. Dit lijkt weinig, maar een oplaadcase wordt tevens meegeleverd. Deze heeft een capaciteit van 20 uur, dus de kans dat je onderweg met lege oortjes komt te zitten is gering. Deze case is tevens perfect om de oordopjes veilig in op te bergen.

Technische specificaties Huawei Freebuds 3 Wit

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: wit
  • Gewicht: 54 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: ja
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de Huawei Freebuds 3 Wit

Je hoeft dus alleen de Huawei Freebuds 3 Wit oortjes in de buurt van je Huawei toestel te houden om automatisch verbinding te maken via Bluetooth. Dankzij het waterbestendige design zijn deze oordopjes ook ideaal voor tijdens het sporten. Op de oorschelpen vind je zowel een afstandsbediening als enkele knoppen. Hiermee kun je de muziek aansturen.

Onderhoud van de Huawei Freebuds 3 Wit

De oplaadcase zorgt er voor dat de Huawei Freebuds 3 Wit oortjes te allen tijde kunnen worden opgeborgen. Dit beschermt de dopjes tegen zowel vuil als ongelukjes. Daarnaast is het aan te raden de accu niet onnodig vaak op te laden. Dit kan een negatief effect hebben op de accuduur. Reinig daarnaast de dopjes zelf met enige regelmaat.

Voordelen van de Huawei Freebuds 3 Wit

Als je over een smartphone van deze Chinese producent beschikt, zijn de Huawei Freebuds 3 Wit de perfecte aankoop. Binnen no time leg je een verbinding en kun je muziek gaan luisteren. De geluidskwaliteit is goed. Bovendien is dit model waterbestendig, dus je kunt ook sporten en muziek luisteren tegelijk. Door het draadloze design heb je geen last meer van irritante kabels. Ook noise cancelling is mogelijk.

Nadelen van de Huawei Freebuds 3 Wit

Alhoewel noise cancelling bij de Huawei Freebuds 3 Wit oortjes een optie is, zul je er rekening mee moeten houden dat noise cancelling bij dopjes nooit zo effectief is als bij een koptelefoon. Jezelf geheel afsluiten van geluiden uit de omgeving en ruis kan dan ook alleen maar middels een hoofdtelefoon.

Conclusie

De Huawei Freebuds 3 Wit oortjes zijn geschikt voor iedereen die beschikt over een toestel van dit merk. Ook voor apparaten van andere merken zijn dit prima goedkope oordopjes. Ze leveren een goede geluidskwaliteit, ze zijn waterbestendig en noise cancelling is aanwezig. De accu gaat misschien niet super lang mee, maar de oplaadcase vangt dit probleem op. Dit alles zorgt er voor dat we de Huawei Freebuds 3 Wit oordopjes aanraden. Bovendien zijn deze dopjes verkrijgbaar tegen een scherpe prijs.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een goedkope vaatwasser kopen: wat zijn de opties?

Fisher F75 metaaldetector

JBL Endurance SPRINT Rood review