Sony WF-1000XM3 Zilver review

Sony WF-1000XM3 Zilver review

Als je op zoek bent naar de crème de la crème binnen het aanbod van Sony op het gebied van oordopjes, dan zijn de Sony WF-1000XM3 Zilver oortjes iets voor jou. Zoals de naam al aangeeft, zijn deze dopjes voorzien van een opvallende zilveren kleur. Het design valt als geheel goed op. Maar nu rijst de vraag: heb je met de Sony WF-1000XM3 Zilver oortjes goud in handen? Je leest het in onze review.

Sony WF-1000XM3 Zilver overzicht

De in ear Sony WF-1000XM3 Zilver oortjes zijn geheel draadloos en maken gebruik van Bluetooth om een connectie te leggen tussen de dopjes en jouw geluidsdrager. In de doos van deze oordopjes ontdek je dopjes in meerdere maten. Zo kun je zelf ondervinden wat je het meest comfortabel vindt om te dragen. Dit zijn standaard schuimoordoppen, wat het draagcomfort nog meer vergroot.

In de doos

  • Sony WF-1000XM3 Zilver
  • Handleiding
  • USB C Kabel
  • Oordopjes in diverse maten

Installatie van de Sony WF-1000XM3 Zilver

Dit zijn draadloze oortjes, dus het is aan te raden dat je Sony WF-1000XM3 Zilver oordopjes voor gebruik voldoende oplaad. Maximaal gaat de accu 32 uur mee, terwijl de accu met noise cancelling aan maximaal 6 uur meegaat. Je kunt ook kiezen om de batterij snel op te laden, waarbij 10 minuten opladen je anderhalf uur luisterplezier oplevert. Een Bluetooth verbinding zet je snel op middels het NFC punt.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: zilver
  • Gewicht: 8.5 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: nee
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de Sony WF-1000XM3 Zilver

Het volume van je muziek kun je aanpassen middels de afstandsbediening die in de oorschelpen zit ingebouwd. Aan de hand van de geïntegreerde microfoon kun je handsfree bellen. Als je minder last wilt hebben van geluiden uit je omgeving, dan zet je de noise cancelling features aan.

Onderhoud van de Sony WF-1000XM3 Zilver

Draadloze oortjes zoals de Sony WF-1000XM3 Zilver beschikken over een accu die je altijd voldoende dient op te laden voordat je gebruik maakt van de oordopjes. Zorg er tegelijkertijd voor dat je de batterij niet te vaak oplaadt, want dit kan ervoor zorgen dat de accu langer meegaat. Daarnaast is het reinigen van de dopjes een aanrader.

Voordelen van de Sony WF-1000XM3 Zilver

Met een accu die in totaal 32 uur meekan zijn er weinig andere oordopjes met een betere accu. De Sony WF-1000XM3 Zilver oortjes beschikken over een uitstekende geluidskwaliteit. Dankzij de noise cancelling features kun je genieten van je muziek zonder dat je overlast hebt van geluiden uit je nabije omgeving. Snel laden is een optie.

Nadelen van de Sony WF-1000XM3 Zilver

Ten eerste vallen de Sony WF-1000XM3 Zilver oortjes wat tegen op het gebied van draagcomfort. Alhoewel dit comfort natuurlijk per persoon kan verschillen, hebben we deze klacht iets te vaak gehoord van mensen. Noise cancelling is bij oortjes minder effectief dan bij een koptelefoon. Tot slot zijn de Sony WF-1000XM3 Zilver oortjes niet bestand tegen water. Ze zijn dan ook niet geschikt voor tijdens het sporten.

Conclusie

De Sony WF-1000XM3 Zilver oortjes zijn één van de duurste varianten uit het assortiment van deze Japanse producent. Aan de ene kant maken ze deze prijs waar, want op het gebied van geluidskwaliteit zijn er weinig betere oordopjes. Tegelijkertijd is het jammer dat het draagcomfort wat tegenvalt en dat je deze oortjes niet kunt gebruiken tijdens het sporten. Als gewone luisteroortjes zijn de Sony WF-1000XM3 Zilver oordopjes echter een van de beste oordopjes van dit moment.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een goedkope vaatwasser kopen: wat zijn de opties?

Fisher F75 metaaldetector

Samsung Galaxy Buds Live Zwart review