Motorola MBP-48 babyfoon met camera

Motorola MBP-48 babyfoon met camera

De MBP48 is een digitale videobabyfoon van Motorola. Door middel van digitale technologie biedt het een veilige en hoogwaardige communicatie tussen de ouder en de babyunit. Dankzij het infrarood nachtzicht stuurt de camera van de MBP 48 haarscherpe beelden naar het 5,0-inch kleurendisplay van de moederunit, zelfs 's nachts. Met de Motorola MBP48 kun je je kindje zien dromen.

5,0-inch kleurendisplay en temperatuurbewaking

De Motorola MBP48 is uitgerust met een 5,0 inch LC-kleurendisplay op de moederunit. De camera stuurt op betrouwbare wijze live beelden van je baby naar de ouderunit. Zodat je je baby altijd in de gaten kunt houden. De babyfoon heeft verder een kamertemperatuurbewaking. Een sensor meet de temperatuur in de babykamer en geeft deze weer op de ouderunit. Zo kun je er zeker van zijn dat het nooit te warm of te koud zal zijn voor je kleintje.

Communicatietechnologie en Eco modus

Dankzij de tweerichtingscommunicatie en de zeer gevoelige microfoon hoor je niet alleen je baby, maar hoort de baby jou ook. Zo kun je je baby kalmeren met een vertrouwde stem, zonder dat je de kamer in hoeft te gaan. Met zijn 2,4 GHz FHSS-technologie garandeert de MBP48 altijd een storingsvrije en tikvrije signaaloverdracht. Zodra je je buiten het maximale zendbereik van het moederapparaat bevindt, ontvang je een signaal. Daarnaast vermindert de Eco-Mode technologie het stroomverbruik met moderne 2,4 GHz FHSS-technologie. De Eco-modus schakelt de audio/videotransmissie uit zolang de baby rustig aan het dromen is. De apparaten kunnen alleen worden aangesloten als de baby een geluid maakt.

Eigenschappen

  • 5,0 inch kleurendisplay
  • Infrarood nachtzicht
  • Zeer gevoelige microfoon
  • volumeregelaar en visuele volume-indicator
  • bewaking van de ruimtetemperatuur
  • wederzijdse communicatie
  • op afstand bedienbare camera met zoom
  • slaapliedjes

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een goedkope vaatwasser kopen: wat zijn de opties?

Fisher F75 metaaldetector

Samsung Galaxy Buds Live Zwart review