Beats Powerbeats Pro Blauw review

Beats Powerbeats Pro Blauw review

Als je het beste van het beste in huis wilt halen, kies je voor de Beats Powerbeats Pro Blauw oordopjes. Het zijn misschien de oortjes met de hoogste prijs binnen het aanbod van Beats by Dre, maar deze oordopjes maken de verwachtingen meer dan waar. Deze in ear oordoppen zijn geheel draadloos en zitten zeer comfortabel. Wat maken deze oordopjes nog meer zo goed? Je leest het in onze review.

Beats Powerbeats Pro Blauw overzicht

Alhoewel vaak gezegd wordt dat de Beats Powerbeats Pro Blauw bedoeld zijn voor sporters, kun je ze gewoon overal dragen. Wat deze oortjes zo geschikt maakt voor het sporten, zijn het gebrek aan snoeren en de haken aan de oortjes. Deze zorgen er voor dat de oordopjes te allen tijde goed blijven zitten. Zowel de geluidskwaliteit als het gebruikscomfort zijn uitstekend.

In de doos

  • Handleiding
  • Beats Powerbeats Pro Blauw

Installatie van de Beats Powerbeats Pro Blauw

Het gemak waarmee je gebruik maakt van de Beats Powerbeats Pro Blauw oordopjes is zowat ongeëvenaard. Door het gebrek aan draden zit je nooit meer in de knoop. Je plaatst de oortjes in je oren, doet de haakjes om je oren en klaar is kees. Binnen de oortjes bevindt zich een H1 chip die automatisch verbinding maakt met je apparaten.

Technische specificaties

  • Soort oorkussen: in ear
  • Kleur: blauw
  • Gewicht: 20.3 gram
  • Materiaal: kunststof
  • Ingebouwde microfoon: ja
  • Waterbestendig: ja
  • Geluidsweergave: stereo

Bediening van de Beats Powerbeats Pro Blauw

In de kabel van een oordop kan zich een afstandsbediening bevinden. Echter zijn de Beats Powerbeats Pro Blauw oordopjes geheel draadloos. Een afstandsbediening is dus niet aanwezig, maar dat betekent niet dat je niets kunt bedienen middels deze oortjes. In de oortjes zit namelijk een microfoon ingebouwd. Hiermee kun je contact leggen met digitale assistenten zoals Siri van Apple of Google Assistant. Zo kun je handsfree alles middels je stem aansturen.

Onderhoud van de Beats Powerbeats Pro Blauw

Ook aan het onderhouden van de Beats Powerbeats Pro Blauw oortjes ben je weinig tijd kwijt. Het belangrijkste is dat je ze van tijd tot tijd schoonmaakt, zodat ze in optimale conditie blijven. Daarnaast zul je de oortjes moeten opladen wanneer de accu leeg begint te raken. De levensduur van de accu is maximaal 9 uur. Laad je een kwartier op, dan kunnen de oortjes er weer voor 4.5 uur tegenaan.

Voordelen van de Beats Powerbeats Pro Blauw

Draadloze oortjes zijn de nieuwe norm aan het worden, en de Beats Powerbeats Pro Blauw oordopjes zullen hier absoluut aan bijdragen. Wat een gemak! Door de spraaksturing is het eenvoudiger dan ooit om je apparaten handsfree te bedienen. Alhoewel je de oortjes zult moeten opladen, is dit binnen no time gedaan. Zowel de geluidskwaliteit als het draagcomfort zijn hoog. lbexpert

Nadelen van de Beats Powerbeats Pro Blauw

Er kleven weinig nadelen aan de Beats Powerbeats Pro Blauw oortjes. Het grootste nadeel is het feit dat de haken aan de oortjes onhandig zijn voor mensen die een bril dragen. Wel is het zo dat je de haken aan je eigen voorkeuren kunt aanpassen, zodat je er als brildrager minder last van hebt.

Conclusie

De Beats Powerbeats Pro Blauw oordopjes zijn dan misschien de duurste varianten binnen het aanbod van deze grote producent, maar de verwachtingen worden meer dan waar gemaakt. Qua geluidskwaliteit en gebruikscomfort zijn er weinig oortjes die deze oordopjes overtreffen. Een absolute aanrader op ieder front. Een van de beste bluetooth oordopjes.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Een goedkope vaatwasser kopen: wat zijn de opties?

Fisher F75 metaaldetector

Samsung Galaxy Buds Live Zwart review